top of page
20231119_213631_09F37F.JPEG

FAQ

 • Hvad med børnene i forbindelse med sejladsundervisning?
  Hvis det er større børn, har de mulighed for at deltage i sejladsundervisningen. Såfremt det er mindre børn, vil der lægges op til andre aktiviteter imens.
 • Vi har børn på under 4 år, men de er “store” for deres alder – kan de komme med?
  Som udgangspunkt er børn under 4 år for små. Der er dog mulighed for at få båden for jer selv evt. med en anden familie eller nogen I kender og booke med rabat. Her vil det være muligt for jer at tage et barn på under 4 år med. Kontakt os gerne for at høre nærmere.
 • Hvad er forskellen på jeres tre koncepter?
  Lær at sejle: I dette koncept lægger vi rejseplanen, så vi prioriterer mere tid på vandet og flere sejladser end i de to andre koncepter. Sejlads og dykning: I dette koncept lægger vi rejseplanen, så vi prioriterer færre sejladser og mindre strand til fordel for at ligge længst mulig tid ved de bedste dykkersteder. Familiesejlads: I dette koncept lægger vi rejseplanen, så vi prioriterer færre sejladser og mere tid for anker på de børnevenlige steder ved de smukke strande. Fælles for alle koncepter er, at der vil være masser af tid til at udforske Fransk Polynesien, tage på vandreture, opleve den lokale kultur, mulighed for dykning, snorkling og meget mere.
 • Er der et fastlagt program for hele vores rejse?
  Nej, der er ikke et fastlagt program udover de kurser, du deltager i. Der er en masse muligheder på de forskellige destinationer, og vi har en masse idéer til, hvad I kan foretage jer og vi tager initiativ til udvalgte aktiviteter. Vi har besøgt mange steder og har en masse viden, men vi ved ikke alt og derfor er det en kæmpe fordel for jer at researche destinationerne hjemmefra og/eller når I er afsted.
 • Kan man kun booke familiekonceptet, hvis man er en børnefamilie?
  Nej, du kan sagtens booke din rejse på familiekonceptet, selvom du ikke er en børnefamilie. Men der vil højest sandsynligt være en familie ombord.
 • Kan jeg blive en del af besætningen?
  Vi holder meget gerne på vores dygtige besætningsmedlemmer, så længe som vi kan. Du er imidlertid meget velkommen til at sende os en ansøgning og relevant CV, så vi kan have dig i baghovedet til, hvis en stilling skulle blive ledig.
 • Sejles der ikke på dykkerkonceptet?
  Jo, det gør der. Der vil stadig være fokus på de sejladskurser, som er inkluderet i rejsen. Her udfører vi undervisning på lige vilkår med de andre koncepter. Men vi vil bruge længere tid ved de fedeste dykkersteder, så I får mulighed for flere dyk på de bedste steder.
bottom of page