top of page

Din tryghed ombord

Når du booker en rejse med SeaBySail, så er der tryghed både i forhold til din betaling og for din sikkerhed ombord. Vi lever op til Søfartsstyrelsens krav og har i den forbindelse anskaffet os de rette redningsflåder. Derudover tilbyder vi en pakkerejse, og når du booker, betaler du ikke kun for din køjeplads ombord, men også for at sikkerheden er i top. Vi er medlem af Rejsegarantifonden, du får en faktura for din betaling og vi har passagerforsikring. Alt du skal gøre er blot at booke din plads ombord, og så er der sørget for resten. 

Vi er medlem af Rejsegarantifonden, reg.nr. 3562

Det er din sikkerhed og tryghed, når du booker en rejse igennem os. Skulle der ske noget uforudset med virksomheden eller rejsen bliver aflyst, så er du dækket.  

Rejsegaranti.png

Vi er en danskregistreret virksomhed

Du får en faktura for din betaling, hvilket er din sikkerhed for, at du handler med en professionel dansk virksomhed.

sejlads

Vi har passagerforsikring

Når du er ombord hos os, så er du dækket af vores passagerforsikring, som inkluderer ansvars- og ulykkesforsikring. Hvis du kommer til skade eller forvolder skade på andre i forbindelse med vores sejladsaktiviteter på rejsen, så er du dækket. 

 

Husk at en passagerforsikring ikke er en rejseforsikring. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at tegne rejseforsikring, som blandt andet dækker sygdom. 

fritid
bottom of page