top of page
IMG_4939.HEIC

Vores rejser

Book allerede i dag

Velkommen til vores hjørne af paradis i Fransk Polynesien, hvor eventyr og skønhed forenes i unikke oplevelser. Vi er stolte af, at tilbyde tre spændende koncepter, der bringer dig tættere på den fortryllende verden af Stillehavets perler. 

Lær at sejle

Lær at sejle

I dette koncept lægger vi togtplanen, så vi prioriterer mere tid på vandet og flere sejladser. Det er et koncept dedikeret til jer, der vil mestre kunsten at sejle. Uanset om du er nybegynder eller ønsker at finpudse dine færdigheder, giver vi dig mulighed for at lære mere og i de smukkeste omgivelser. Vi tager dig med på uforglemmelige eventyr, hvor du vil føle vinden i sejlene og havet under dig.

 

Du får: 

Familiesejlads

Familiesejlads

​I dette koncept lægger vi togtplanen, så vi prioriterer færre sejladser og mere tid for anker på de børnevenlige steder med smukke strande. Familiesejlads-konceptet er skræddersyet til at skabe dyrebare minder for børn og voksne. Udforsk øernes skønhed og lokale kulturer som en familie. Giv dig selv og dine børn muligheden for at opleve det unikke ved sammenholdet på en båd og vær sammen om det væld af aktiviteter, vi tilbyder ombord. 

Du får: 

Sejlads og dykning

Sejlads og dykning

I dette koncept lægger vi togtplanen, så vi prioriterer færre sejladser og mindre strand til fordel for at ligge længst mulig tid ved de bedste dykkersteder. For de eventyrlystne og undervandsentusiasterne tilbyder vi en unik kombination af sejlads og dykning. På blandt andet Tuamotu-atollerne venter nogle af verdens mest fantastiske dykkerspots på at blive udforsket. Kombiner spændingen ved sejlads med dykningens magiske verden. 

Du får: 

Vores destinationer

Fra Heiva-festival i storbyen til atollernes ø-stemning

Vores mål er at give jer alt det bedste, Fransk Polynesien har at byde på samtidig med, at I dygtiggør jer i sejlads. Vi tilpasser vores rute og rejseplaner til naturens rytme og til nogle af de kulturelle events, som vil give jer oplevelser for livet. Vejret dikterer i store træk hvor og hvornår, vi sejler og med det udgangspunkt har vi lagt planerne for den kommende sæson. Nedenfor kan du læse om vores destinationer, som skaber rammerne for vores rejser. 

Tuamotu-atollerne

Velkommen til en verden af ægte paradis på jorden – Tuamotu-atollerne. Dette uforglemmelige hjørne af Fransk Polynesien byder på en symfoni af hvide koralstrande, krystalklart turkist vand og en dybhavsdynamik, der kan tage pusten fra enhver. Tuamotu-atollerne er skabt af koraløer og omgivet af en dybblå lagune, der skaber et maritimt eventyr som intet andet. Dyk ned i de farverige koralhaver, svøm med elegante hajer og mantarokker, besøg en perlefarm, spis ceviche på de lokale spisesteder og oplev den polynesiske kultur i disse isolerede øsamfund. Lad dig forføre af Tuamotu-atollernes enestående skønhed og uforglemmelige eventyr, der venter på dig i denne paradisiske perle i Stillehavet. Nedenfor kan du klikke dig videre til de rejsekoncepter, vi har på Tuamotu-atollerne.  

Selskabsøerne

Velkommen til Selskabsøerne, hvor magiske undervandseventyr, hvalsafari på Moorea, Heiva-festival på Bora Bora og vaniljefarme på Tahaa venter på dig. Tag med os på en uforglemmelig rejse og dyk ned i en verden, der kan tage pusten fra dig. På alle øerne er der strålende koralrev med mulighed for at se et utal af fisk, hajer og rokker. Øerne er desuden kendt for deres overvældende natur med frodige bjerge, smaragdgrønne laguner og et væld af vandreruter. 

Mulige oplevelser, som ligger og venter på dig:

- Snorkling ved Stingray City på Moorea

- Hike på Magic Mountain på Moorea

- Hvalsafari på Moorea

- Ziplining på Moorea

- Heiva-festival på Bora Bora

- Dykning med mantarokker og hajer på Bora Bora

Nedenfor kan du klikke dig videre til de rejsekoncepter, vi har på Selskabsøerne.

Marquesas

Velkommen til Marquesas-øerne, en skjult skat i det sydlige Stillehav. Disse uberørte øer er som taget ud af en drøm, og nu kan du opdage deres utrolige skønhed og enestående kultur på din egen uforglemmelige rejse. Med dramatiske bjerglandskaber, urørte strande og storslåede kløfter vil du føle dig som en opdagelsesrejsende i en fjern fortid. Øerne er et kulturelt skatkammer. Her kan du opleve den autentiske polynesiske kultur, der er præget af stolte traditioner og unikke kunstformer; tiki-figurer, tapa med håndmalet kunst på behandlet bark og smukke blomsterkranse. 

Smag på de spændende frugter som pamblemousse (en slags grapefrugt) og brødfrugt (som er en stivelsesrig frugt, som tilberedes og spises, som vi kender det med kartofler). Mød de venlige beboere, besøg de berømte tikistatuer og deltag i farverige festligheder, der fejrer øernes rige arv. Nedenfor kan du klikke dig videre i de rejsekoncepter, vi har på Marquesas.

bottom of page